Verdens beste eggerøre!

 

Er ikke eggerøre, eggerøre? NEI! På samme måte som ost ikke er ost og både smaker og har forskjellige konsistenser så er det også stor forskjell på eggerøre. For en matnerd som meg er dette «Rolls-Roycen» på eggerører! Hva gjør denne så god? Smakene er så rene og balansert, og den er som fløyel som smelter i munnen.

 
FullSizeRender-2-2-574x400.jpg
 

LILA eggerøre


Dette trenger du:

Til 2 personer

  • 4 egg

  • 1 ss fløte

  • 1 ss Rørossmør

  • Én klype salt

  • Én klype pepper

PS har du fått den
FROKOSTGUIDEN min som er helt GRATIS?

I den guiden får du 10 oppskrifter på sunne og gode frokoster som enkelt kan lages med små kokker i huset.
 

Sjokoladechiapudding, smoothie, overnatta havregrøt er noe av det du vil få oppskrift på i denne GUIDEN. 

Dette gjør du:

Kok opp vann i en kasserolle. Finn frem en glassbolle som passer i kasserollen. Knekk eggene i bollen og forsiktig med en gaffel rør inn fløte, halvparten av smøret, salt og pepper. Sett glassbollen i det kokende vannet, og skru ned til middels varme. Når du ser at eggerøren begynner å stivne kan du skru ned varmen på det laveste. La eggerøren stå i vannbad og godgjøre seg, rør rundt med jevne mellomrom og ha i resten av smøret. Det tar 10-20 minutter, og det er verdt hvert et minutt. Ta eggerøren før den har stivnet helt så den ikke blir tørr.

Da gjenstår bare å NYTE med ønsket tilbehør, og ender denne på frokostbordet ditt i morgen? Send meg et bilde på Instagram @lila_life da vel :)

Smil fra Line

PS anbefaler episode 54 med Smørjesus.

Hør den HER

"Hvis du ønsker å lære mer om KETO, kan du sjekke ut dette innlegget" :)

20444-300x400.jpg
IMG-2993-225x400.jpg
 
Line Holdal