Verdens beste eggerøre!

 

Er ikke eggerøre, eggerøre? NEI! På samme måte som ost ikke er ost og både smaker og har forskjellige konsistenser så er det også stor forskjell på eggerøre. For en matnerd som meg er dette «Rolls-Roycen» på eggerører! Hva gjør denne så god? Smakene er så rene og balansert, og den er som fløyel som smelter i munnen.

 
FullSizeRender-2-2-574x400.jpg
 

LILA eggerøre


Dette trenger du:

Til 2 personer

  • 4 egg

  • 1 ss fløte

  • 1 ss Rørossmør

  • Én klype salt

  • Én klype pepper

Dette gjør du:

Kok opp vann i en kasserolle. Finn frem en glassbolle som passer i kasserollen. Knekk eggene i bollen og forsiktig med en gaffel rør inn fløte, halvparten av smøret, salt og pepper. Sett glassbollen i det kokende vannet, og skru ned til middels varme. Når du ser at eggerøren begynner å stivne kan du skru ned varmen på det laveste. La eggerøren stå i vannbad og godgjøre seg, rør rundt med jevne mellomrom og ha i resten av smøret. Det tar 10-20 minutter, og det er verdt hvert et minutt. Ta eggerøren før den har stivnet helt så den ikke blir tørr.

Da gjenstår bare å NYTE med ønsket tilbehør, og ender denne på frokostbordet ditt i morgen? Send meg et bilde på Instagram @lila_life da vel :)

Smil fra Line

20444-300x400.jpg
IMG-2993-225x400.jpg
 
Line Holdal