Jobb med meg

 

Do what you love, and love what you do!

Jeg lever drømmen min og for meg innebærer det å jobbe fra hjertet, og at jeg er meningsfullt og ekte. Mitt WHY er å kunne gjøre en forskjell for deg, og at DU skal få en leken og bedre helse helt naturlig uten å måtte ta den kronglete veien som jeg har tatt.

Jeg er utdannet ernæringsterapeut og yogalærer, de siste årene har jeg i tillegg fordypet meg i eteriske oljer. Disse edle dråpene har gjort en så STOR forskjell i livet mitt at jeg har valgt å integrere det i min praksis, og jobber som veileder i bruken av oljene.

I tillegg jobber jeg som leder for mitt eget doTERRA team. Jeg er hele tiden på søken etter flinke, dedikerte, engasjerte mennesker, som også ønsker å gjøre en forskjell for andre. Før jeg fant doTERRA var jeg usikker på hva jeg ville jobbe med og hvordan. Etter oljene fant meg føler jeg en enorm RO og jeg vet at det er dette jeg skal jobbe med.

0N7A4829.jpg

HVORFOR?

doTERRA er et super seriøst selskap, med supre jordnære ledere, og ikke minst helt naturlige oljer. De er opptatt av bærekraftighet og å ivareta menneskene i alle ledd. For meg betyr doTERRA FRIHET.

Frihet til å jobbe som jeg vil. Når jeg vil, hvor jeg vil, og hvordan jeg vil.Økonomisk frihet, doTERRA lønner godt etter innsats og det er fint mulig å lage seg et levebrød av å jobbe med doTERRA.

Frihet til å være den jeg er, dyrke min unikhet. Vil du bli med i mitt team vil jeg hjelpe deg å finne din unikhet. For vi er alle unike, og som leder er jeg opptatt av at alle må finne sin stemme, og ikke sammenligne seg med andre.

 

HVORDAN

Det eneste du trenger å gjøre for å jobbe med doTERRA er å kjøpe en startpakke og velge at du ønsker være Wellness Advocate. Mitt tips er å starte med familiepakken en trygg og PERFEKT start med alle oljene du trenger for å støtte din og familiens psykiske og fysiske helse og en mer naturlig hverdag. Dette er oljene jeg vil du skal lære deg, og ikke minst oppleve effekten av selv. Hvis du har spørsmål er du mer en velkommen til å sende meg en mail på line@holdal.no.