NYHET "Daily habit" KIT!

Jeg er så opptatt av de små men STORE tingene i hverdagen. De små tingene man gjør hver enste dag, som over tid blir til noe STORE. Det handler om å innarbeide gode rutiner, som til slutt blir så vanlig at det bare går på automatikk.

Read More
Lev deg friskLine Holdal
LASAGNE, HØSTTERAPI….

Det er noe eget med vår og sommer, alt våkner til liv igjen, naturen fornyes og jeg føler meg litt ny jeg også. Nå er høsten her og jeg må si den også har sin sjarm den.

Read More
Line Holdal
Mine favoritt tilskudd

Jeg får daglig spørsmål i sosiale medier om hvilke tilskudd jeg bruker? Jeg får også spørsmål om hva jeg anbefaler til andre. Her kommer en liten oppsummering.

Read More
Line Holdal
Lekende god saus

Å reagere på matvarer fra søtvierfamilien er blitt en mer og mer vanlig, og kanskje du er en av dem som er på søken etter et alternativ til tomat- og paprika baserte sauser? Jeg er en av dem som reagerer, og var skeptisk til denne sausen. Men tro det eller ei, den var nydelig!

Read More
Lev deg friskLine Holdal
LILA deodorant

Jeg og DU er i stor grad styrt av hormoner og valgene vi tar påvirker balansen. Så mange som 8 av 10 opplever å være ute av balanse. En av de første tingene jeg gjorde for «lekne hormoner» var å kaste min konvensjonelle deodorant.

Read More
Line Holdal
Kraft guide

KRAFT har fått sin renessanse og det er ikke uten grunn, det er både næringsrikt og godt. Faktisk noe av det sunneste du kan innta for en god fordøyelse.

Read More
Line Holdal
Fermenteringsguide

En smilende tarm er viktig både for den fysiske og psykiske helsen din. Og en viktig bidragsyter til en smilende tarm er fermentert mat og drikke. Her har du en enkel oversikt over hvordan du kan komme igang.

Read More
Line Holdal
Leken, grønn og skjønn.

Huden er vårt største organ,⠀og «vi er « hva vi absorberer. «Ulumskheter» fra maten vi spiser har faktisk mer støtte fra enzymer, går gjennom lever, og mye skilles ut via urin. Ting som absorberes via huden er vanskeligere å kvitte seg med.⠀

Read More
Line Holdal
Chili con carne

Jeg prøver å gjøre det beste ut av hver dag, og lage ting som alle i familien liker. Og er det noe de absolutt ikke vil ha, så tilpasser jeg. Eksempelvis får jeg ikke ungdommen til å spise blomkålris, og da koker jeg vanlig til dem. Chili con carne er en av få tingene vi alle liker, og ja det er virkelig godt!

Read More
Line Holdal
Snopkuler

Disse er så gode at jeg kunne spist de til frokost, lunsj, middag og kvelds. Det som er så bra er at det kunne jeg gjort med god samvittighet.

Read More
Line Holdal
Copaiba

Du har garantert hørt om lavendel, sitron, peppermynte, alle tradisjonelle velkjente eteriske oljer. Du har også garantert hørt om cannabis, men du har mindre sannsynlig hørt om Copaiba. Disse to har en fellesnevner, de inneholder begge cannabinoider, kjemiske komponenter som kan påvirke hvordan jeg og du har det. Til nå er det oppdaget over 100 forskjellige. Copaiba inneholder cannabinoiden Beta-CaryoPhyllene som har kraftfulle egenskaper men uten å påvirke sentralnervesystem og hjernen slik som andre cannabinoider kan gjøre.

Read More
Line Holdal