Foredrag

Jeg holder foredrag nå og da, følgende er planlagt.

BERGEN 9/11 Kostholdskonferansen 09:30-16:00 les mer HER

OSLO februar 2020, mer info kommer.

Introkurs i eteriske oljer

Velkommen til en superpopulære introklasse som vil åpne en helt ny verden for deg, en verden med eteriske oljer! Du vil få en introduksjon til hvordan bruke oljene til en renere, lettere og mer levende hverdag! Hvordan oljene kan støtte søvn, redusere stress i kroppen, dempe og balansere smerter. Rett og slett støtte hele deg, fordøyelsen, hormonsystemet, immunsystemet, slik at du kan GLØDE og få mer energi.

SUNDVOLLEN HOTELL 27/10 14:30, mail Line@holdal.no om du ønsker delta.

SKIEN 28/10 les mer HER

BERGEN , jeg er her 8/11 til 10/11, ta kontakt om du vil ha en introduksjon.

Her vil du finne en oversikt over planlagte oljeklasser rundt om i landet og online webinar.
Ta kontakt om du vil at vi vil at jeg skal komme til deg.

line.jpg

Gratiskurs

Jeg har har akkurat fylt 43 og har aldri før følt meg mer levende, frisk, balansert og vital.

Sånn har det ikke alltid vært, i mange år har jeg kjempet for å få et naturlig forhold til mat og kropp. For å balansere flere autoimmune sykdommer, bli kvitt angst og et svingende humør, eksem, søvnvansker og en fordøyelse som levde sitt eget liv.

Jeg har samlet alle mine beste tips, alt som har hjulpet meg og som har gjort livet mer lekent i 8 gratis leksjoner fra meg til deg. Få tilgang til 8 gratis leksjoner til et lekent liv.

  

 

NYSGJERRIG PÅ ETERISKE OLJER?

Line-Holdal er utdannet ernæringsterapeut, og har siden 2008 jobbet med visjonen bedre helse helt naturlig. Hun jobber også som yogalærer og veileder i eteriske oljer.

Ta kontakt om du er nysgjerrig på eteriske oljer. Jeg møter gjerne deg, kanskje venninnegjengen eller sammen med noen familemedlemmer. En, to eller fem har ingenting å si.

Dette er en perfekt mulighet til å lukte og prøve de forskjellige oljene, få et mer helhetlig inntrykk av hva doTerra dreier seg om og man kan stille spørsmål og lufte tanker.

Det er ingen forpliktelser eller kjøpeplikt i forbindelse med at vi møtes.