Mine favoritt tilskudd

 
 

Jeg får daglig spørsmål i sosiale medier om hvilke tilskudd jeg bruker og om hva jeg anbefaler til andre. Her kommer mine favoritter.

 

AdobeStock_218979322.jpeg
 

I gjennom mange år har jeg personlig brukt alt for mye tilskudd, uten at det har gitt resultater. Og kom til et punkt der jeg tok et «lite oppgjør» med meg selv. Jeg luket bort det meste av tilskudd, og bestemte meg for å kanalisere energien mer på min egen livsstil og kostholdet.

Jeg bruker fortsatt enkelte tilskudd, men da er jeg veldig nøye på at det er 100 % naturlig og kommer fra helt naturlige kilder.

Etter å ha gjort litt «research» landet jeg på noen tilskudd som gir meg det jeg trenger. Dette er også tilskudd jeg virkelig kan anbefale til andre også. 

Samtidig for meg er det viktig å poengtere at vi alle er unike individ med forskjellige behov. Og at dette er anbefalinger på et generelt grunnlag.

I tillegg varierer behovene våre ettersom hvordan livet er. For det er stadig i endring, årstidene, syklus, alt er i bevegelse.

Akkurat nå kjenner jeg på høsten og har et større behov for å ruste meg med ekstra tilskudd.

  1. DDR Prime.

    Dette er et tilskudd som er basert på helt rene eteriske oljer fra doTERRA. Frankinsence, vill appelsin, sitrongress, timian, SAR, nellik og niaouli. Oljene er nøye valgt ut for å støtte cellefornyelse i kroppen. Jeg elsker å tenke på at cellene våre fornyes, og at den jeg er i dag er jeg ikke i morgen. For jeg fornyes og jeg kan påvirke. LOVE IT!

    Blandingen jobber også med å få en regien inn i cellene (mitokondriene/cellenes kraftverk) for å gi oss energi .

 

2.Rein Styrke. 

Dette er et 100% naturlig kosttilskudd basert på lever fra unge rein. Den er skånsomt tørket og kapslet i gelatinkapsler  fra storfe. Reinlever gir deg fullverdige proteiner, sunt fett og er spesielt rik på vitamin-A, et bredt spekter av B-vitaminer og jern. Du kan lese mer om næringsinnholdet her. Innmat er noe av det mest næringsrike vi får i dagens samfunn, jeg har skrevet litt om det her. 

3. Gode fettsyrer

En optimal balanse mellom omega 3 og omega 6 er veldig viktig for en god helse. Dette er et STORT men så viktig tema. Derfor kommer det en egen podcast episode med Jens Veiersted som gjest neste uke

3.TRP. Det siste jeg bruker er tryptofan/TRP. Et tilskudd som professor og lege Arnold Berstad har vært med å utvikle. Dette er spesielt utviklet for de som sliter med fordøyelsen og energi. I episode 8, 9 og 11 HER

I tillegg er jeg selv veldig opptatt av adaptogener, og i perioder tar jeg shisandra og rosenrot. Adaptogener blir også et eget tema på podcasten.

Sist men ikke minst mine eteriske oljer brukes jevnlig, dag ut og dag inn.

Smil fra Line

 

 
 
Line Holdal