Eteriske oljer = naturens apotek.

Eteriske oljer er naturlige aromatiske forbindelser som finnes i frø, bark, stilker, røtter, blomster og andre deler av planter, rett og slett essensen av natur.
Som ernæringsterapeut ser jeg at kjemien i oljene kan påvirke vår fysiske og psykiske helse på samme måte som naturlig mat og livsstil kan gjøre. Jeg og familien min bruker oljene til det meste, fokus, ro, mer energi, rengjøring, i hudpleie, i matlaging og til hunden vår Linus. For oss er det FØR og ETTER oljene.

 
Eteriske oljer.jpg
MH_BW-1668 kopier.jpg
 

Jeg  søker hele tiden etter naturlige løsninger for en bedre helse og mer energi, og har selv hatt enorm suksess med å endre livsstil. Syntetisk medisin fra legemiddelindustrien er ikke alltid det beste for kroppen vår, de demper symptomer, men gjør ikke noe med årsaken. Ved bruk av medisiner følger ofte nye bivirkninger, som igjen må medisineres med nye medikamenter. Og slik har vi det gående.

Det er viktig å se kroppen som en helhet, og reflektere over hva som er årsaken til at du har helseproblemer. Kan det komme fra tarmen, for mye stress? Er det noe du kan gjøre annerledes? En ting er sikkert oljene vil kunne gjøre en forskjell!

 

«Kjemi»

Enkelt forklart er eteriske oljer essensen av natur, naturlige aromatiske forbindelser som finnes i frø, bark, stilker, røtter, blomster og andre deler av planter. Som på samme måte som mat kan være med å gjøre en stor forskjell på din fysiske og psykiske helse.. Du kan føle deg trygg på oljene fra doTERRA er rene, nylig utførte APRC en omfattende test på eteriske oljer og kun 3 kom ut av testen med 100 % rene oljer, doTERRA var en av dem. Oljene har gjennom historien blitt brukt av mange kulturer for sine medisinske og terapeutiske fordeler .De kan brukes på tre måter; spres aromatisk, smøres på huden eller tatt innvortes. Ved kjøp av eteriske oljer gjennom meg eller en i mitt team, får du all veiledning du trenger helg gratis.

 

Høsting og produksjon

doTERRA velger plantene til sine eteriske oljer fra sitt opprinnelige miljø, og oljene er 100 % naturlige og sertifisert rene til terapeutisk bruk. De er helt uten fyllstoffer som kunstige ingredienser, kjemiske stoffer eller alkohol. doTERRA står for kvalitet, de tester hvert eneste parti med oljer på 5 ulike måter. De følger strenge prosesser i både innhøsting og produksjon. Du kan lese mer HER. Alle eteriske oljer er unike, med forskjellig kjemi, og virkning. Oljene er komplekse, vi er komplekse, til sammen hjelper vi hverandre.

 
 
 
Jeg tar stadig i bruk flere oljer på stadig nye måter, og de brukes daglig hjemme hos oss. Det finnes virkelig en olje for alt!
— LINE Holdal
 
 

 

Ønsker du å bestille oljene og komme i mitt team?

Les mer HER
Vil du lese enda mer om oljene? Da anbefaler jeg denne siden her.