Bedre helse, helt naturlig.

Velkommen

MH_BW-1382 kopier.jpg
 

Siste blogginnlegg

 
 
 

Jobb med meg

Målet mitt er å inspirere deg til en mer leken livsstil, på alle områder i livet. Jeg er Line Holdal, bor i Bodø, er utdannet ernæringsterapeut, yogalærer, eksport/markedsfører og jobber også som veileder i bruk av eteriske oljer fra doTERRA.

MH_BW-1714 kopier.jpg
 

Eteriske oljer

Det var virkelig kjærlighet ved første «lukt» da jeg ble introdusert for oljene første gang på en yogatime. Jeg er ekstremt sensitiv på lukt og smak, og jeg var veldig skeptisk. Men det sa pang, og jeg kunne ikke få oljene fort nok i hus. Slik startet mitt oljeeventyr.

 
 
 

Podcast

Jeg prøver å lure inn 30-60 minutter med podkast hver eneste dag. For meg er det en perfekt måte å lære nye ting som gjør at jeg hele tiden er under utvikling. Både for min egen del, men også for at jeg har et ønske om å kunne gjøre en forskjell for andre, også DEG!

0N7A2146.jpg
 

Fredagsbrevet

Vil du ha fredagsbrevet mitt? Stor sett hver fredag sender jeg ut et "brev" med:

  • Inspirasjon,

  • Motivasjon

  • Hjertevarme tips

  • Oppskrifter

  • Nyheter

Vil du ha denne hilsen fra meg, registrerer du deg i linken under

lilalife.jpg
 
 

Nysgjerrig på eteriske oljer?

Eteriske oljer er naturlige aromatiske forbindelser som finnes i frø, bark, stilker, røtter, blomster og andre deler av planter. De kan være både nydelig og kraftfylt duftende. Har du nytt lukten av nyplukkede blomster, gått forbi en mark med lavendel, eller duftet ferskpresset sitron, da har du opplevd den aromatiske kvaliteten og magien av eteriske oljer.

 
MH_BW-1471 kopier.jpg