LILA frokost med søtpotetrøsti

 

Jeg elsker frokost, og ingenting er bedre enn å spise en laaaang frokost og bare slumre etterpå. Med familien, kjæresten, eller hjertevenner. Det trenger heller ikke være vanskelig å trylle frem en leken frokost som: Smaker godt, Holder blodsukkeret stabilt, Er bra for hormonene dine, Rett og slett hele deg..

 
FullSizeRender-895x500.jpg
 

Søtpotetrøsti

Jeg fikk servert denne frokosten av en veldig god venninne i Stockholm da jeg var der sist. Jeg kjenner enda smaken i munnen, og følelsen av glede i hele kroppen. Sharing is caring så her kommer fremgangsmåte.


Dette trenger du:

  • 1/2 relativ stor søtpotet

  • Salt

  • Pepper

Dette gjør du:

Skrell søtpotet, rasp og klem ut det vannet du får ut med hendene dine. Bland inn litt salt opp pepper med hendene dine. Ha smør i en panne, fordel massen i en god stekepanne. Stek på middels varme til røren har stivnet, snu og stek på andre siden.

Server med:

Hakket løk og champignon som du surrer i smør (tåler du ikke smør kan du velge ghee, kokosfett eller olivenolje), smak til med salt og litt sitron. Stek et egg, og kutt opp en halv avokado. Strø litt sesam og valmuefrø for pynt, og litt urter er alltid godt og fint  Du kan fint også feks bruke en dråpe eterisk olje, feks basilikum.

Margrete lagde også en SUPER god smoothie på slump, med disse ingrediensene:

Spinat

Grønnkål

Ingefær

Kanel

Chlorella

1-2 dråper Vill appelsin.

Ønsker du den litt søtere kan du ha litt av en valgfri frukt i 

Smil fra Line

817FED53-C4DF-436B-A267-C32471995372-450x600.jpg
 
Line Holdal