GRØNNKÅLCHIPS

 

Jeg er opptatt av å ivareta egen helse, men samtidig er jeg vel så opptatt av å nyte, leve og glede. Men det ene utelukker virkelig ikke det andre…

 
0N7A2067.jpg
 

Alt handler om hvordan vi møter ting, tankesett, og YES det handler om å se muligheter og være kreativ. Jeg elsker chips, men jeg vil ikke spise vanlig chips, og grunnene til det er mange. Fettet det er stekt i inneholder mye omega 6 som trigger betennelser. Alt av smakstilsetninger, sukker, ja SUKKER, det brukes sukker i alle kreative varianter.

Men let’s talk about det som er positivt, mulighetene. Selv elsker jeg grønnkålchips, cassavachips, rotgrønnsakschips og kokebananchips.

Dette trenger du:

  • Grønnkål (gjerne økologisk)

Her kan du fint være kreativ og tilsette dine favoritter. Vet mange liker næringsgjær, og det sammen med litt sennep og hvitløk, yumm sier jeg bare!

Dette gjør du:

Vask og tørk grønnkål.

Ta bladene av stilken med en kniv, og kutt opp i biter.

Legg på et stekebrett, ha på resten ingredienser, bruk fingrene og bland godt. Tørk i ovnen på 45-50 grader til kålen er blitt litt sprø, men samtidig litt seig. Så her er det lov å smake underveis i prosessen.

NYT!!!

Smil fra Line

PSST hørt siste episode av podcasten?

0N7A2085.jpg
 
Line Holdal